Diego Costa risikerer straf trods afvist bid-episode

Det Engelske Fodboldforbund, FA, har mandag åbnet en sag mod Chelseas stjerneangriber Diego Costa efter FA Cup-kvartfinalen mod Everton.

27-årige Costa er anklaget for at have udvist usportslig adfærd i slutningen af lørdagens kamp, som endte med en 2-0-sejr til Everton.

FA skriver på sin hjemmeside, at der er to episoder i kampen, forbundet vil kigge på, og som Costa skal forklare nærmere.

Den ene var den mest omtalte episode, hvor Costa så ud til at bide eller nappe Evertons midtbanespiller Gareth Barry i halsen.

Efter en tackling rejste ophidsede Costa sig op med det samme og konfronterede Barry på meget nærgående manér, hvor spillernes ansigter var trykket mod hinanden.

Dommeren Michael Oliver havde ingen anden udvej end at give Costa det røde kort.

Efterfølgende har begge spillere nægtet, at der blev bidt. I den sag har Costa frem til torsdag aften til at forsvare sig.

FA vil også have Costas forklaring i forhold til spanierens angivelige gestikuleren ud mod Evertons fans, da han forlod banen efter første halvleg og gik i omklædningsrummet. Her skal Costa forklare sig senest onsdag.

/ritzau/

 

Dagens Gossip