Din afføring kan være 85.000 kroner værd

Venlige sjæle kan donere blod, stamceller, modermælk og meget andet, men vidste du, at man også kan donere afføring.

Organisationen OpenBiome har siden 2013 været på jagt efter folk, der vil donere deres efterladenskaber. Men det skal ikke være hvilken som helst lort, det skal være kvalitetslort fra sunde og raske personer. Det skriver Gizmag.

Læs også: Du tror, det er løgn: Ny pille får din afføring til at glitre i alle regnbuens farver

OpenBiome bruger nemlig de donerede pøller til at hjælpe patienter, der lider af en overvækst af Clostridium difficile-bakterier ved hjælp af en slags afføringstransplantation (fækal micobiota transplantation). Clostridium difficile-bakterier findes naturligt i tarmen hos nogle mennesker.

Når de sunde ekskrementer indføres i en patient, får det deres infektion til at fordufte.

Udover din hømhøm skal være 1. klasses, skal du også indfinde dig og donere i Boston, hvor OpenBiome holder til.Indtil videre har 1000 potentielle donere meldt sig til, men kun fire procent er sluppet igennem testene. Men hvis du er en af de heldige, kan du se frem til at tjene til en del kolde kontanter på at sidde på tønden.

Læs også: Klamt flugtforsøg: Butikstyv tog lort fra trussen og gned det i hovedet på vagt 

Hver gang en person afleverer en donation, kvitterer OpenBiome med 40 dollars svarende til 260 kroner. På en femdags uge kan det løbe op i 250 dollars, som er ca. 1650 kroner, fordi man får ekstra 50 dollars ved fem besøg i træk. Og hvis du er helt pjattet med at besøge OpenBiomes toiletter, kan du på et år lave 13.000 dollars eller ca. 85.500 kroner. 

Samtidig med, at donorerne tjener lidt ekstra, hjælper de også syge mennesker, som er voldsomt plaget. OpenBiome hævder, at mellem 14.000 og 30.000 dødsfald skønnes at være forårsaget af Clostridium difficile-infektioner hvert år i USA alene.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip