Din soveposition afslører mere om dig, end du tror

Der er mange måder at ligge på i sengen, når vi sover, men fortæller vores foretrukne position egentlig noget om vores personlighed?

Ja, siger en adfærdspsykolog og en kropsekspert, der har givet deres bud på, hvad din søvnposition fortæller om dig til Yahoo Health.

De har udpeget de tre mest udbredte søvnpositioner, og hvad de fortæller om dig. 

1. Du sover på siden

Hvis du sover på siden og trækker dig sammen i fosterstilling, kan det betyde, at du er typen, der bekymrer sig meget, men også at du muligvis er hård udadtil, men følsom indeni.

Hvis du også sover med armene udstrukket foran dig, er du sandsynligvis åben af natur, og ivrig efter at få nye oplevelser og erfaringer. 

2. Du sover på ryggen

Hvis du sover som et stykke træ med en strakt krop og armene ned langs siden, kan det være en indikation på, at du er ufleksibel og noget stram i betrækket. 

Du er stædig, og vil helst ikke gå andre veje, end dine egne. 

Men hvis dine arme derimod er over dit hoved, når du sover på ryggen, er det et tegn på, at du lytter og er åben for at hjælpe andre, siger Robert Phipps, der er en af Storbritanniens førende eksperter i kropssprog til Yahoo Health

Nedturen ved at sove på ryggen er, at du sandsynligvis snorker eller lider af søvnapnø, til stor irritation for den, der sover ved siden af. 

3. Du sover på maven

Hvis du bedst kan lide at falde i søvn på maven med armene strakt ud ved siden af dig, kan det betyde, at du føler, du ikke har kontrol over dit liv, eller at du har givet slip, og bare lader dig trække med i begivenhederne i dit liv. 

Hvis det er tilfældet, vågner du muligvis op og er angst og nervøs for dagens gøremål. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip