Dine fingre kan afsløre, om du vil være utro

Mens du fletter fingre med din nye flamme og overvejer, om I har en fremtid sammen, så kan du med fordel nærstudere to af vedkommendes fingre, for de kan nemlig afsløre en del.

Engelske forskere er nemlig kommet frem til, at de personer, hvis ringfinger og pegefinger har samme længde, er mere tilbøjelige til at være trofaste og loyale. Modsat dem, der har en længere ringfinger end pegefingeren, de er mere tilbøjelige til at være deres partner utro. Det skriver Daily Mail.

Læs også: 10 tegn på, at din kone er utro

Det viser en undersøgelse fra Oxford University og Northumbria University, hvor forskere studerede 600 mænd og kvinder i Storbritannien og USA med fokus på deres håndform og deres seksuelle vaner. Undersøgelsen er offentliggjort i Royal Society Journal Biology Letters.

Årsagen til nogen folk har længere fingre end andre hænger formentlig sammen med, i hvor høj grad personen har været udsat for hormonet testosteron, som kædes sammen med en stærk seksualdrift, i livmoderen. Dem, med en længere ringfinger, har sandsynligvis været udsat for mere testosteron.  
 
Forskerne slår fast, at teknikken ikke kan forudse hver eneste persons opførsel, når det kommer til utroskab eller trofasthed, men fingerlængden kan hjælpe med at identificere den gruppe af folk, der er mere tilbøjelig til at være "løse på tråden".

Læs også: Sjællandsk trekantsdrama: Vred kone nummer 2 kidnapper mand

- Menneskelig adfærd er påvirket af mange faktorer, såsom miljø og livserfaring, og hvad der sker i livmoderen har måske kun en lille effekt på noget så komplekst som seksuelle relationer, forklarer en af forskerne bag undersøgelsen, professor Robin Dunbar fra Oxford University.  
 
Tilbage i 2011 viste en undersøgelse fra Stirling University, at personer med lange pegefingre ofte er mere attraktive end andre. Her argumenterede forskerne for, at testosteronniveauet i livmoderen både påvirker ansigtsstruktur og fingerlængde. 

 

Dagens Gossip