Diplom og 1000 kroner til vinderne i skolestartskampagne

 

0.A på Vonsild Skole og klasse 0.B på Sdr. Vang Skole i Kolding blev vindere af skolestartskonkurrencen ”Pas på de små i trafikken”.

 

Formand for Trygheds- og trafiksikkerhedsrådet, Iver Pedersen overrakte i dag diplomerne til de to vinderklasser på deres skoler.

 

Den landsdækkende skolestartskampagne ”Pas på de små i trafikken” blev gennemført i uge 32-35. Kampagnen handler om at få bilisterne til at tage hensyn til de nye, små trafikanter og at få forældrene til at træne skolevejen til fods eller på cykel med deres barn.

 

Vejkantsplakater ved skolerne og materialerne til skolerne er blandt de tiltag, Kolding Kommune har gjort for både de små og deres forældre omkring skolestart. Desuden har alle de nye 0. klasseelever fået et hæfte med opgaver om sikker trafik, som de har haft med hjemme og løst sammen med deres forældre.

 

Bagefter har klassen deltaget samlet i kampagnens konkurrence, og der blev trukket lod for at finde de to vindere. Og det blev altså 0.A på Vonsild Skole og 0.B på Sdr. Vang Skole.

 

Dagens Gossip