Direktionen i PET er nu fuldtallig

Alle kontorerne på chefgangen hos Politiet Efterretningstjeneste, PET, er nu fuld besat.

Den tidligere chef for Nordsjælland Politi Flemming Drejer er netop tiltrådt som chefpolitiinspektør i PET med ansvar for Efterretningsafdelingen, og dermed er der sat navne på alle nye direktionsmedlemmer.

Det skriver Ekstra Bladet lørdag.

De nye ansigter i ledelsen er godt for både Politiets Efterretningstjeneste og den almindelige danskers sikkerhed, vurderer tidligere operativ chef, hans Jørgen Bonnichsen.

- Når medarbejdere og ledelse bekæmper hinanden, er der ingen tvivl om, hvem der bliver taberne. Det bliver dig og mig. Den danske befolkning. Når det er sagt, ser det ud til at være et glimrende team, de har fået sat sammen nu, siger han til avisen.

- Og selv om personalet har været i gennem en turbulent periode, så har de knowhow, en dyb indsigt og er meget engagerede. Derfor har jeg en dyb tillid til, at der nu kommer ro på, så du og jeg og den danske befolkning kan sove roligt om natten, siger Hans Jørgen Bonnichsen.

Han fremhæver også, at den nye ledelse med PET-chef Jens Madsen i spidsen er en helt anden type end tidligere.

- De ved godt som moderne politiledere, at fundamentet for godt arbejde er samhørighed med personalet. Tiderne hvor man kunne optræde som en lille Napoleon, de er slut. Så enkelt er det, siger den tidligere chef.

Ud over Flemming Drejer består direktionen i efterretningstjenesten af PET-chef Jens Madsen, Anne Heckscher Niebuhr, stabschef, Anette Arnsted, juridisk chef, Henrik Moll, afdelingschef for forebyggende sikkerhed, Uffe Frank Stormly, leder af Sikkerhedsafdelingen, og Kenneth Schmidt Hansen, afdelingschef for Indhentningsafdelingen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip