Disney-stjernes mave vokser - igen

Hun er bedst kendt som detektiven Veronica Mars i serien af samme navn og stemmen til karakteren Anna i Disneys kæmpesucces "Frost". Nu kan Kristen Bell snart tilføje "mor til to" til cv'et. 

Skuespillerinden venter sit andet barn med skuespilleren Dax Shepard.

- Jeg kan bekræfte, at Kristen og Dax venter deres andet barn, som bliver en bror eller en søster til Lincoln. Hele familien er meget spændt, siger parrets talsmanden til Entertainment Tonight.

Den 33-årige Bell og 39-årige Shepard har i forvejen datteren Lincoln Bell Shepard på et år og dannede i februar organisationen "No Kids Policy" sammen.

Organisationen har til hensigt at få nyhedsmedierne til at stoppe med at købe billeder af berømtheders børn og på den måde beskytte børnene mod paparazzier. 

Parret har været gift siden oktober 2013.

Kristen Bell begyndte sin karriere ved at medvirke i forskellige annoncer i aviser og reklamer i fjernsynet. Som 24-årig fik hun sit gennembrud i tv-serien Veronica Mars, som første gang ramte de amerikanske tv-skærme i 2004.   

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip