Disney-toppen skamroser Aladdin på Fredericia Teater

Skrevet af Elo Christoffersen

01/11/2012

Mest læste i dag

Disney's Aladdin på Fredericia Teater er teatrets største succes nogensinde, og nu har salget sågar rundet hele 37.000 solgte billetter.

Oven i publikumssuccesen og de fantastiske anmeldelser er der nu også masser af ros til forestillingen fra Felipe Gamba, Director, International Strategy & Production for Disney Theatrical Group i New York.

I et brev til teatret fortæller han, at han allerede med udvælgelsen af Fredericia Teater havde en særdeles god fornemmelse for, hvor god forestillingen kunne blive i hænderne på teaterdirektør Søren Møller og instruktør Lynne Formato. Og nu, hvor han har oplevet forestillingen med egne øjne og ører, er begejstringen helt i top:

- Det, jeg oplevede i Fredericia, oversteg alle mine forventninger! Forestillingen er betagende. Den er intelligent iscenesat og koreograferet, den er udsøgt i sin scenografi og sin præsentation – og den er smukt fremført af det særdeles talentfulde cast. Den vækker minder om filmen og er magisk på den bedste Disney-vis, samtidig med, at den er original, skarp, aktuel og relevant.

Også det danske publikum får rosende ord med på vejen:

- Der var ikke en eneste person i teatret, der ikke var totalt revet med i ren begejstring, fryd og latter. Al den energi, som de forrygende performere giver til publikum, får de tilbage fra de utroligt entusiastiske, begavede og energiske tilhørere, som tog imod denne fornemme opsætning med åbne arme. Et stort tillykke til Fredericia, det kreative team, det suveræne cast og det danske publikum, som tilsammen har skabt denne mindeværdige oplevelse.