Disse 5 vaner garanterer, at du bliver skilt

05/04/2016 17:19

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

Nogle gange er det, de små ting i et forhold, der skaber store problemer. Såsom hvordan du taler med din partner, eller hvad du fokuserer på i ægteskabet.

Men selvom I har problemer, er der håb forude, for dårlige vaner kan brydes.

Hvis du er nysgerrig efter at se hvilke vaner, der ikke gør noget godt for ægteskabet og typisk ender i skilsmisse ifølge Redbook, så kommer de her:

Læs også4 ægtemænd deler øjeblikket, hvor de vidste, at deres kærester havde konepotentiale

1. Tale dårligt om din partner bag om ryggen på vedkommende. Måske har dine veninder/venner for vane at tale ned om deres partnere, når I er sammen uden vedhæng. Men du skal ikke falde i den fælde. Det er mangel på respekt for ham/hende og jeres forhold - også selvom han/hun aldrig finder ud af det. Og det kan nemt føre mere kritik og negativitet ind i ægteskabet.

2. Fokusere på hvad din partner ikke gør godt. Man skal ikke træde for meget rundt i hvad ens eks-partner var bedre til end ens nuværende partner. Sammenligninger ender galt - rigtig galt. Og nej græsset er ikke altid grønnere på den anden side, din venindes perfekte mand har også fejl og dårlige sider, men du kender formentlig ikke til disse. Hvis du vil forsøge at ændre på en af din partners dårlige sider, må du gerne det, men du må ikke forsøge at ændre, hvem han/hun er.

Læs også: Kvinder afslører: Sådan skal min sexpartners krop være

3. Glemme at sætte dig i din partners sko. Engang imellem er du nødt til at prøve at se tingene fra din partners side. også selvom du ikke har lyst til det, eller er enig med ham/hende. Det er især mænd, der har svært ved at gøre dette, og det kan ende med at koste ægteskabet.

4. Ikke vide hvornår man skal stoppe en diskussion. Det kan ende rigtig grimt, hvis et skænderi kommer ud af kontrol. Hvis man råber og skriger, får man sjældent løst nogen problemer. I stedet reagerer din krop ved at hjertefrekvensen bliver meget høj, og du kæmper som et vildt dyr for din sag, men undervejs mister du adgang til den del af hjernen, der styrer kommunikationsevnerne. Og så er det, du har svært ved at tale sammenhængende. Så ta’ en pause, inden du koger over.

5. Vente for længe med at tage hånd om problemerne. Det er ganske normalt at udskyde svære samtaler, men venter du år og dage på at gøre noget ved problemerne, bliver det sværere og sværere at rette op på balladen. Ergo jo længere du venter med at få hul på problemerne, jo sværere bliver det formentlig at tilbage på rette spor.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: