Disse konfirmander siger fra over for pengevanvid: Se, hvordan de ankommer til kirken

I de seneste uger har debatten om konfirmanders luksuøse vaner med at blive kørt i dyre biler og motorcykler eller fløjet i helikopter til kirken, fået præster landet over til at rynke på næsen og opfordre til mere almindelige køretøjer.

Den opfordring ser ud til at være trængt ind hos en stor del af de fynske konfirmander, som går alternativt til værks.

Læs også: Dyr trend: Konfirmander flyves fra kirken i helikopter

Billeder fra TV2 Fyns Facebookside viser nemlig, hvordan de glade, hvidklædte fynske unge på deres store dag ankommer til kirken i trillebør, indkøbsvogne, ladcykler eller på løbehjul. Se billederne nederst på siden.

Læs også: Har du råd? Her er prisen for en konfirmation

Det fynske medie har bedt deres seere om at vise, hvordan lokale konfirmander bliver fragtet til kirken. Tidligere på ugen udtalte sognepræst i Middelfart Kirke, Peter Lind, over for TV2 Fyn følgende om de unges ekstravagante transportmidler:

- Jeg synes, det er synd for dem, der ikke skal hentes på en eller anden smart måde, men som i stedet eksempelvis må gå eller køre sammen med deres forældre i en Skoda, sagde Peter Lind, der mener, at den sociale ulighed bliver alt for tydelig, når der er for stor forskel på, hvordan konfirmanderne kommer til kirke.
   
Se de fynske konfirmanders alternative transportmidler her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip