Disse tomme pizzabakker vigtigt spor i røveriet mod Theo Jørgensen

Røveriet fandt sted mod Theo Jørgensens hjem i Greve søndag aften, og nu offentliggør Midt- og Vestsjællands Politi altså et nyt spor i sagen.

Det drejer om de tre pizzabakker, som blev anvendt af den ene gerningsmand i forbindelse med henvendelsen ved villaens hoveddør.

Bakker, som politiet med sikkerhed kan sige stammer fra en grossistforretning i København.

Grossisten har oplyst til politiet, at  man startede med at sælge pizzabakkerne med det særlige julemotiv til deres udelukkende erhvervsdrivende kunder fra den 30. oktober 2012.

Pizzabakkerne er hovedsageligt solgt til kunder i det storkøbenhavnske område, dele af Nordsjælland, Køge Bugt området samt området omkring Roskilde.

Pizzabakkerne forhandles kun via denne ene grossist, og de har en størrelse på 30 x 30 centmeter. På forsiden er der et julemotiv og teksten Glædelig Jul & Godt Nytår. På alle kanterne står der ”PIZZA BUENO”

Det helt specielle omkring de anvendte og fundne pizza bakker er, at de aldrig har været brugt til pizzaer.

Politiet ønsker kontakt med personer der har kendskab til salg eller overdragelse af tre ubrugte pizza bakker af den omhandlede model.

Vidner, der kan bidrage med oplysninger i sagen, bedes kontakte Midt- og Vestsjællands politi på telefon 114.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip