Disse typer fyre må du ALDRIG falde for

Du ved det godt. I vil aldrig kunne få et rigtig forhold op at køre, han vil kun skuffe dig... Men du ignorerer alligevel alle advarselstegnene, for du er forelsket. 

En blogger på siden Thought Catalog lister her otte typer fyre, som du for alt i verden skal undgå at forelske dig i.

Ham, der kontakter dig to gange årligt

Du hører aldrig fra ham. Men så en sen nattetime skriver han en fantastisk kærlighedserklæring, og at han tænker på dig. Du kender møllen og forsøger at lyde uinteresseret og cool - men på en eller anden måde får han hevet sig ind i sit spind, inden han forsvinder ud af dit liv igen. Du efterlades med en føles af desperation, selvom det var ham, der genoptog kontakten. 

Når du endelig er holdt op med at tænke på ham, kontakter han dig igen.

Læs også: Disse intime spørgsmål stiller ALLE kvinder sig selv

Ham, der hader dine venner

Han tager kun nødigt med, når du skal besøge dine venner, og mens det står på, har han travlt med at sende sms'er og kræve din opmærksomhed. Når du fortæller ham om en veninde, der går igennem en svær tid, ser han sit snit til at svine hende til og kalde hende melodramatisk.

Den tatoverede fyr, der lokker dig til at sige ja

Han fanger dit blik, mens du beundrer de sorte streger, tegn og ord, der er skrevet på hans krop. Han er ved at rulle en cigaret og tilbyder dig en, og du takker ja, selvom du ikek ryger. Og sådan fortsætter jeres forhold: Du gør en masse ting, du ellers ikke ville gøre, bare for at fremstå cool.

Ham, der ændrer sig sammen med vennerne

Når I er alene, er han kærlig, I har indforståede jokes, og alt er fryd og gammen. Men når hans venner er i nærheden, bliver han sarkastisk og begynder at joke med, at han er under tøflen.

Læs også: Til dig, der bare helst vil være hjemme: 14 ting, kun du forstår

Ham, der er i et forhold

Du er sikker på, at du kan ændre ham. At jeres forhold er noget ganske særligt, og du lover højt og helligt dine venner, at du ikke bare er "den anden kvinde". Men det er du. Og du ender med at hade "hende" helt uden grund, og han ender med at være hende utro. Den eneste, der slipper godt fra situationen, er ham.

Ham, der hele tiden arbejder på et "projekt"

Du finder ham på en kaffebar med hovedet begravet i computeren. Han har tømt den første kande kaffe og fortæller, at han arbejder på et projekt. Men du ser aldrig nogle resultater. Når du møder ham samme sted på samme kaffebar et år senere med hovedet begravet i samme "projekt".

Musiknørden

Han præsenterer dig ivrigt for sin musiksamling, som naturligvis kun er på vinyl, for det lyder jo meget bedre. Musikken skal høres med andagt, så du tør ikke sige et ord, mens den spiller, da du ikke ønsker, at han skal tro, at du ikke forstår det. Når I ikke er sammen terper du hans yndlingsbands, så du virker som lige så ægte en fan som ham.

Når det så går galt, ender du med at hade en hel musikgenre.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Ham, der ikke er klar

Du svæver forelsket på en lyserød sky, og ignorer de mange tegn på, at det ikke vil holde: Han tøver med at kalde jer for kærester, og du må tage alle de første skridt.

Dit hjerte bliver knust, når han om et halvt år har fndet en ny, og pludselig er klar til alle de ting, du sukkede efter. Du siger til dig selv, at han ikke var klar til et forhold, men sandheden er, at han bare ikke ville have et forhold med dig.

 

Dagens Gossip