Djokovic og Nadal kan mødes i French Open-semifinale

admin

426 uger siden

|

20/05/2016

Dagens topnyheder

Verdensetteren Novak Djokovic tørner sammen med spanieren Rafael Nadal i semifinalen i French Open, hvis seedningerne holder. Det står klart efter fredagens lodtrækning.

Dermed er der lagt i ovnen til endnu et brag mellem de to spillere i turneringen.

Sidste år mødtes de to spillere i kvartfinalen, og her tabte Nadal for blot anden gang i hele karrieren i turneringen på Roland Garros-anlægget i Paris.

Mens Nadal har vundet French Open ni gange, er det den eneste grand slam-turnering, som Novak Djokovic ikke har vundet. Serberen har været i finalen i turneringen tre gange.

Skulle Djokovic lykkes med at vinde turneringen, vil han være forsvarende mester i alle fire grand slam-turneringer på samme tid.

De to spillere mødtes i sidste uge i en Masters 1000-turnering i Rom. Her vandt Djokovic også. I alt er serberen oppe på syv sejre i træk i indbyrdes kampe mod den spanske grusspecialist.

I den modsatte lodtrækningshalvdel er der lagt op til en semifinalekamp mellem briten Andy Murray og turneringens forsvarende mester, schweizeren Stanislas Wawrinka, hvis seedningerne holder.

Hos damerne har Caroline Wozniacki meldt afbud til turneringen med en skade, mens den dobbelte vinder af turneringen Maria Sharapova er suspenderet efter at have anvendt det præstationsfremmende hjertemedicin meldonium.

/ritzau/