Djokovic stråler i Monte Carlo - klar til Nadal

Serbiske Novak Djokovic topper suverænt verdensranglisten i tennis, og i grusturneringen Monte Carlo Masters beviser han i disse dage hvorfor.

Fredag spillede Djokovic sig i semifinalen med en stensikker sejr på 6-0 og 6-3 over den forsvarende US Open-mester, Marin Cilic, der ikke fik et ben til jorden.

Serberen må dog forvente hårdere modstand i semifinalen, hvor spanske Rafael Nadal byder op til grusdans.

Nadal, som hele otte gange har vundet turneringen i Monte Carlo, er specialist på grus, men han måtte kæmpe hårdt i sin kvartfinale mod landsmanden David Ferrer, der ligeledes er stærk på det røde underlag, inden sejren på 6-4, 5-7 og 6-2 kom i hus.

Djokovic og Nadal har mødt hinanden i finalen i Monte Carlo tre gange gennem tiden. Her er stillingen 2-1 til Nadal, men i 2015-udgaven bliver finalen altså kun med deltagelse af én af de to.

I den anden semifinale spiller franske Gaël Monfils mod tjekkiske Tomas Berdych, som fik en let kvartfinale, da modstanderen i den kamp, Milos Raonic, måtte trække sig med en skade allerede i første sæt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip