DK4 ansætter Henrik Qvortrup til nyt valgprogram

Selvom den tidligere chefredaktør hos Se og Hør Henrik Qvortrup er sigtet i den store overvågningsskandale, så afholder det ham ikke fra at finde nye job.

Mandag har tv-kanalen DK4 offentliggjort, at man har ansat Qvortrup som vært på et nyt politisk program, der går i luften 4. januar 2015.

Programmet vil tage pulsen på landets toppolitikere frem mod det kommende valg, der senest skal falde i efteråret 2015.

Henrik Qvortrup er fortsat sigtet i Se og Hør-sagen om den såkaldte tys-tys kilde fra Nets, der solgte dankortoplysninger til bladet. Men det fokuserer man ikke på hos DK4.

- Vi anser Henrik Qvortrup for at være en af landets skarpeste analytikere og kendere af det politiske system. Det er grunden til, at vi har ansat ham, siger kommunikationsdirektør hos DK4, Steen Andersen.

Se og Hør-sagen har været genstand for megen kritik fra flere af landets toppolitikere. Disse politikere kommer Henrik Qvortrup nu til at interviewe, men det ser Steen Andersen ikke som noget problem.

- Jeg tror, at de danske politikere er meget professionelle, og at de vil have forståelse for, hvor bred en del af vælgerne, DK4 kommer ud til ved at sige ja til det her program.

- Så jeg er sikker på, at når Qvortrup ringer, så vil de inviterede sige ja, hvis det er dem praktisk muligt, siger Steen Andersen.

Der er endnu ikke fældet dom i Se og Hør-sagen. Før da vil Steen Andersen ikke udtale sig om eventuelle ansættelsesmæssige konsekvenser.

- Vi forholder os først til det, når der er nyt i sagen. Man skal selvfølgelig have alle aspekter med i en sådan beslutningsproces, og det har vi også haft.

- Men i det danske retssystem har vi et glorværdigt princip med, at man er uskyldig, til det modsatte er bevist, siger han.

Tilbage i november blev Qvortrup også ansat som politisk analytiker hos Metroxpress, hvor han skal levere analyser om den politiske dagsorden til både skift og video.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip