DMI: Smid klunset – 20 grader på vej

Foto: Shutterstock.com

Det rigtig gode vejr begynder så småt at nærme sig, og der går ikke længe, før vi får de magiske 20 grader i Danmark.

De første tre uger af marts var yderst barske, og allerede den 19. marts havde måneden sat regnrekord, for at være den marts måned, hvor der har været mest nedbør nogensinde. Samtidig stormede det som en halv pelikan flere af dagene, men det er heldigvis stoppet.

Nu mødes vi i stedet af to-cifrede varmegrader, hvor der i dag forventes at komme helt op til 13 grader. Det er dog ikke helt nok til at smide tøjet og solbade ved stranden, men der går ikke længe, før det kan blive aktuelt.

Allerede i april tyder det på, at vi kommer til at få nogle særdeles varme dage. Det fortæller DMI hvert fald i deres sæsonprognose, hvor de har tage et kig frem på de kommende måneder.

Læs også

Er det her tøj upassende? Kvinde blev tvunget i andet tøj, hvis hun skulle flyve med

20 grader og rigtig varm luft

”Prognoserne antyder, at lavtrykkene forskydes op over Nordskandinavien, og at der samtidig er tendens til højtryksopbygning over Centraleuropa,” skriver DMI på deres hjemmeside.

Det er de færreste, der kan greje, hvad det kommer til at betyde for vejret, men det skulle betyde, at april bliver en rolig måned, hvor det både bliver mere solrigt og mere varmt.

”Der er mulighed for at højtrykket placerer sig sydøst for os en overgang, og dét kan give nogle dage med sydlig strømning af rigtig varm og tør luft, og i sådan et tilfælde kan vi måske nå de 20 grader lokalt,” lyder det hos DMI.

DMI har samtidig lavet en lille note i bunden af deres sæsonprognose for april, hvor de skriver, at april tyder på at blive varmere end normalt.

Mens vi venter på april og de 20 grader, så må vi nøjes med at nyde det, vi har tilbage af marts. I resten af denne uge vil der fortsat være omkring de 10-12 grader dagligt, mens det dog begynder at blive lidt køligere igen i starten af næste uge, hvor vi mandag kan forvente at få helt ned mellem 3-8 grader.

Solen i april er derfor yderst kærkommen.

Læs også

Vanvittig trend: Folk får fjernet det inderste af deres øre i ny modetrend

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip