Dobbelt målscorer om U21-sejr: Det giver selvtillid

Lasse Vigen Christensen stod for to af U21-landsholdets mål, da danskerne bankede Estland 8-0 på Farum Park onsdag aften efter to tidlige udvisninger til esterne.

Ved den ene af Fulham-danskerens to scoringer ramte han bolden klokkerent og bankede den op i målhjørnet.

- Det er altid rart, når man rammer den godt og ser den gå op i hjørnet, så det var fedt, lyder det fra midtbanespilleren.

Overordnet er han tilfreds med sin egen indsats i landskampen mod Estland.

- Jeg synes, at jeg spillede fint. I første halvleg spillede jeg meget kontrollerende. Jeg fik løbet en del ind i boksen, men jeg fik ikke selv mulighed for så meget. Men i anden halvleg fik jeg lidt flere muligheder ved at komme ud på kanten, siger han.

8-0 mod ni mand gjorde det nemt for danskerne at komme til chancer. Selvom Lasse Vigens bidrag faldt i anden halvleg, hvor der reelt ikke var mere at spille for, er han glad for at komme på måltavlen.

- Fodbold er altid sjovt, og det er lidt det samme som til træning, når man spiller i overtal for at få lidt selvtillid. Vi fik arbejdet på det spil, vi gerne vil.

- Det er selvfølgelig fedt at vinde, men det er jo aldrig helt det samme, når kampen allerede er lidt død efter første halvleg. Men man tager det med, og det giver lidt selvtillid, så det er rart nok, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip