Dobbelt Wimbledon-mester sender Wozniacki ud af OL

Tennisstjernen Caroline Wozniacki er færdig i tennisturneringen ved OL i Rio.

I mandagens kamp i anden runde var tjekkiske Petra Kvitova for stor en mundfuld for danskeren, og Wozniacki tabte med 2-6, 4-6 til den dobbelte Wimbledonmester.

Petra Kvitova er rangeret som nummer 14 i verden, hvor Wozniacki i øjeblikket ligger nede som nummer 54, og danskeren fik en skidt start på kampen.

Caroline Wozniacki tabte sit første serveparti klart og kom dermed bagud 0-1, da danskeren sendte den afgørende bold langt ud bag baglinjen. Kvitova holdt herefter sin serv, brød igen danskeren og bragte sig foran 4-0 i sin egen serv med et servees.

Herefter kom danskeren på tavlen for førte gang, da hun holdt sin egen serv, og Wozniacki brød efterfølgende Kvitova til 2-4.

Tjekken svarrede dog igen med et servegennembrud og foran 5-2 servede Kvitova første sæt hjem.

Caroline Wozniacki bragte sig foran for første gang i kampen, da hun i egen serv kom foran 1-0 i andet sæt.

Det vendte tjekken dog til en 3-1-føring, og bagud 2-4 tabte danskeren igen i sin serv, og Kvitova skulle blot serve sættet og kampen hjem, men så brød danskeren til 3-5 og lagde pres på Kvitova ved at reducere til 4-5.

Efterfølgende holdt Kvitova dog sin serv og vandt kampen og sendte dermed Wozniacki ud af OL.

Det er tredje gang, at Wozniacki er med til et OL. Det bedste resultat for danskeren er kvartfinalen ved legene i London for fire år siden.

/ritzau/

 

Dagens Gossip