Død marine-soldats hjerte forsvundet

Familien Laloup fra den amerikanske by Philadelphia er rasende på både de græske myndigheder og det amerikanske forsvar. De fik nemlig deres søn, den 21-årige marinesoldat Brian Laloups døde krop hjem uden hjerte. Det blev holdt hemmeligt for familien, der uvidende begravede ham. Det skriver philly.com.

Brian Laloup var udstationeret i den græske hovedstad Athen, hvor han var sikkerhedsvagt på den amerikanske ambassade. 12. august sidste år begik han selvmord med et tjenestevåben efter en bytur.

Læs også: Facebook-opslag trækker tårer: Se Kims rørende hjemkomst

Hans lig blev obduceret to gange - en gang i Grækenland, og en gang af forsvarets patologer i USA, der opdagede, at hans hjerte var væk.

Det undlod de dog at fortælle familien. I stedet sagde de, at Brian Laloup manglede lidt at sin skalp.

Efter begravelsen spurgte Laloups mor, Beverly Laloup, lægerne, hvad der skulle ske, hvis man fandt resterne af skalpen. Her kom en læge til at tale over sig og sagde, at skalpen var intakt - det var hjertet, der manglede.

- Jeg spurgte ham, hvorfor vi fik fortalt, at det var dele af hans skalp. Hans svar var, at de ikke ville sige det, fordi det ikke er noget, man fortæller en sørgende mor, siger den grædende mor ifølge philly.com.

Læs også: Retssag om bestialsk soldater-drab er begyndt

Siden har de græske myndigheder angiveligt forsøgt at give familien et hjerte, der viste sig ikke at tilhøre Brian Laloup.

Familien har sagsøgt forsvarsdepartementet og flåden og er ved at undersøge, hvem der var de ansvarlige i Grækenland, så de også kan sagsøges. De kræver en erstatning på 225.000 dollars, svarende til 1,22 millioner kroner.

- Det ideelle resultat ville være at finde ud af sandheden for Brians skyld. At sige at det har været en hård tid, er en underdrivelse, siger Beverly Laloup.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip