To døde mænd i brændende bil formodes dræbt

To mænd, der er blevet fundet døde i en brændende bil i Sorø lørdag morgen, formodes at være blevet dræbt.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Der er dagen igennem foretaget tekniske undersøgelser på gerningsstedet. Konklusionen på de tekniske undersøgelser er, at der ikke er tale om et uheld, men at de to omkomne må formodes dræbt, lyder det fra politiet.

Politiet kan ikke oplyse noget nærmere om, hvordan de to mænd er blevet dræbt.

- Vi har stadig i gang med de tekniske undersøgelser, og der afventes også obduktioner af de to personer, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør i politikredsen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog tidligt lørdag morgen klokken 04.14 en anmeldelse om, at der var ild i en bil ved en nedkørsel på Kalundborgvej i Sorø.

Det var en forbipasserende bilist, der slog alarm om den brændende bil.

Da politiet og brandvæsnet kom til stedet, kunne man konstatere, at bilen stod i flammer, og at to personer befandt sig i køretøjet.

De to omkomne formodes at være to voksne mænd, men de er endnu ikke identificeret.

Politiet har umiddelbart ikke nogen mistænkte i kikkerten, og der er ikke noget, der tyder på, at der er tale om et bandeopgør af en art.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er derfor meget interesseret i at høre fra personer, der har befundet sig omkring Kalundborgvej ved det køretekniske anlæg mellem klokken 03.00 og 04.15 natten til lørdag, og som har set mistænkelige personer eller køretøjer.

Eventuelle henvendelser i sagen bedes rettet til vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen på telefon 21619822.

/ritzau/

 

Dagens Gossip