Dødsfald: Yaya Touré kritiserer Manchester City

Manchester City-stjernen Yaya Touré har et særdeles anstrengt forhold til sin arbejdsgiver i øjeblikket.

For nylig var der historier om, at Yaya Touré var på vej væk fra den engelske mesterklub, fordi City havde glemt midtbanestjernens fødselsdag, men historien er en helt anden.

Til France Football siger Touré, at City mod slutningen af sæsonen nægtede ham ekstra dage fri, så han kunne blive ved sin kræftsyge bror Ibrahim Oyala Tourés side.

Fredag i sidste uge kom det frem, at broderen var død. Det gjorde Yaya Touré rasende, at han ikke fik ekstra fridage.

- Mod slutningen af sæsonen ønskede jeg at blive fire-fem dage ved min brors side, inden jeg begyndte forberedelserne til VM med Elfenbenskysten. Men Manchester City ville ikke give mig de dage fri.

- I stedet var jeg med holdet i Abu Dhabi, hvor vi fejrede mesterskabet, mens min bror var døende. Heldigvis var Kolo (Liverpool-spilleren Kolo Touré, red.) ved min brors side. Jeg burde have insisteret på at blive, siger Yaya Touré til magasinet.

Situationen har slidt på Yaya Touré.

- Dette er årsagen til, at jeg havde en del skader mod slutningen af sæsonen. Mit hoved havde ikke kontrol over min krop. De seneste fire måneder har været de sværeste i mit liv, siger han.

Både Yaya og Kolo Touré er med ved det igangværende VM. Tirsdag aften klokken 22 dansk tid møder Elfenbenskysten Grækenland i en kamp for at komme videre fra gruppe C.

Med en sejr er Elfenbenskysten videre, mens uafgjort også kan vise sig at være nok.

/ritzau/

 

Dagens Gossip