Dødssyg kvinde bliver hyldet af sine kære: Se deres hjertevarme overraskelse

Familie og venner var fuldstændig knuste, da amerikanske Amy fik dødsdommen af lægerne, som ikke kunne stille mere op mod hendes kræft. I fællesskab besluttede de at overraske 55-årige Amy dagen før hendes fødselsdag.

Valget faldt på en rørende gestus pakket ind i en flashmob - som dækker over folk, der pludseligt samles på et offentligt sted og udfører en usædvanlig og tilsyneladende meningsløs handling for en kort tid.

LÆS OGSÅ: Hjerteskærende video: Veninder laver smuk overraskelse til kræftsyg kvinde

I oktober 2012 fik Amy diagnosen æggestokkekræft, og efter en operation og kemobehandling krydsede familien fingre for, at sygdommen var på retur. I oktober 2013 opdagede lægerne, at kræften var vendt tilbage - og denne gang var der ikke noget lægerne kunne gøre. Ingen ved, hvor længe Amy har tilbage.

Amys nærmeste ønskede at takke hende for hendes altid glade og positive sind, der har hjulpet utallige mennesker gennem årene. Og på trods af sygdommen var Amy i stand til at bevare det gode humør og sin indstilling til livet: 'Mens vi lever, lad os leve'.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Inspireret af Amys positivitet stablede hendes kære en smuk overraskelse på benene, som fandt sted søndag den 10. maj - dagen før Amys 56 års fødselsdag. Her blev en intetanende Amy placeret i en stol på terrassen ved familiens hus, og inden længe blev haven fyldt med familie og venner, der foldede sig ud foran den overraskede Amy.

"Amy har været et uudsletteligt kraft i livet for så mange mennesker. Vi er alle vidner til hendes smerte. Jeg ville finde en måde at minde hende om, hvordan hun er omgivet af støtte", fortæller videoen fra overraskelsen. 
  
Se den rørende video her:

 

Dagens Gossip