Dømt færdig: Hollandsk kriger er tilbage i træningen

For en uge siden blev den hollandske midtbanespiller Nigel de Jong dømt færdig ved fodbold-VM i Brasilien, efter at han blev lyskeskadet i 1/8-finalen mod Mexico.

Søndag var Nigel de Jong dog tilbage i træningen.

- Jeg har en plan, og jeg håber, at jeg kan være med på onsdag, siger midtbanekrigeren med henvisning til semifinalen mod Argentina.

Ved søndagens træning deltog Nigel de Jong ifølge nyhedsbureauet dpa i diverse øvelser med sine holdkammerater.

Det hollandske fodboldforbund (KNVB) havde ellers meddelt, at skaden ville holde spilleren på sidelinjen i to til fire uger.

Den hollandske landstræner, Louis van Gaal, beskrev efter Mexico-kampen Nigel de Jongs afgang som et alvorligt handicap for holdet. Men nu er Nigel de Jong altså i spil til semifinalen. 29-årige Nigel de Jong har spillet 75 landskampe for Holland.

Mens Nigel de Jong var tilbage i træningen, så stod forsvarsspilleren Ron Vlaar over med knæproblemer. Vlaar meldes ifølge nyhedsbureauet AFP tvivlsom til semifinalen.

29-årige Vlaar har et år tilbage af sin kontrakt med Aston Villa, og han meldes på vej til Premier League-konkurrenterne Manchester United.

Rygterne er taget til de seneste uger, eftersom den hollandske landstræner, Louis van Gaal, efter VM begynder som manager i netop United.

Onsdagens kamp begynder klokken 22 dansk tid.

/ritzau/

 

Dagens Gossip