Dommer fængsler to mænd efter skyderier i Taastrup

To mænd på 24 og 36 år er onsdag i et grundlovsforhør ved Retten i Glostrup blevet varetægtsfængslet i fire uger efter to skudepisoder i Taastrup mandag aften.

Politiet efterlyste hurtigt den ældste af mændene, der tirsdag eftermiddag blev anholdt, og onsdag formiddag lykkedes det så at anholde den 24-årige.

Desuden blev en 22-årig mand anholdt onsdag eftermiddag, og han fremstilles torsdag i grundlovsforhør, hvor politiet vil kræve ham varetægtsfængslet.

Alle tre mænd er kendt af politiet i forvejen. Københavns Vestegns Politi mener, at de står bag to skudepisoder i Taastrup mandag aften.

Den første skudepisode fandt sted mandag kort før klokken 19, hvor der blev skudt mod en 31-årig mand foran et pizzeria på Gadehavegårdsvej i Taastrup. Kort efter blev der igen skudt ved en nærliggende beboelsesejendom. Ingen personer blev dog ramt.

Politiet har tidligere oplyst, at skyderiet ikke bunder i en konflikt mellem bander, men i uenigheder mellem enkeltpersoner.

Angiveligt kom tre personer op at skændes med en 31-årig mand, som der derefter blev skudt mod ved pizzeriaet.

De tre mænd sigtes for drabsforsøg, men da onsdagens grundlovsforhør foregik for lukkede døre, er det ikke muligt at få oplyst, hvad de to nu fængslede har forklaret.

/ritzau/

 

Dagens Gossip