Dommer løslader tre efter mistænkeligt dødsfald

En dommer i København har torsdag aften valgt at løslade tre personer, der var anholdt i forbindelse med et såkaldt mistænkeligt dødsfald, hvor en 22-årig kvinde onsdag aften blev fundet død på en adresse i Københavns nordvestkvarter.

Politiet har valgt at sigte en kvinde på 24 år og to mænd på henholdsvis 18 og 24 år for overtrædelse af straffelovens paragraf 245 om grov vold, men beviserne var tilsyneladende for dårlige til en varetægtsfængsling.

Til at starte med regnede politiet med, at personerne ville blive sigtet for vold med døden til følge, men det blev ændret, inden grundlovsforhøret gik i gang ved Retten på Frederiksberg.

Politikommissær Steffen Thaaning Steffensen kaldte tidligere torsdag omstændighederne omkring dødsfaldet for "meget mistænkelige".

Det var dog inden, kvinden blev obduceret.

Torsdag aften ønsker politikommissæren ikke at komme nærmere ind på resultatet af obduktionen.

Steffen Thaaning Steffensen vil heller ikke uddybe, hvorfor sigtelserne ikke længere handler om vold med døden til følge, men om grov vold.

- Vi vil komme med en uddybende forklaring fredag - blandt andet om resultatet af obduktionen. Sigtelserne bliver indtil videre opretholdt, siger politikommissæren til Ritzau.

Den 22-årige kvinde blev fundet død på en adresse i Bispeparken onsdag klokken 19.15.

Det var også her, at den 24-årige sigtede kvinde blev anholdt. Det skete onsdag klokken 21.45, mens begge mænd blev anholdt torsdag klokken 01.05 i det indre København, siger Steffen Thaaning Steffensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip