Don Ø tror på frikendelse i sag om kursfup i Parken

Det var en kortfattet Flemming Østergaard, tidligere bestyrelsesformand i Parken og bedre kendt som Don Ø, der forlod Københavns Byret fredag eftermiddag.

Ifølge anklagemyndigheden bør Flemming Østergaard sendes to år bag tremmer for sin rolle i sagen om kursmanipulation med Parkens aktier, men hovedpersonen, som nægter sig skyldig, havde ikke meget at sige til anklagerens krav om fængselsstraf.

- Jeg har stor tiltro til, at vi lever i et retssamfund, og at retfærdigheden sker fyldest.

- Min forsvarer kommer med det, der skal til, for at vi bliver frikendt, siger Flemming Østergaard, som næste gang skal møde op i Københavns Byret 24. juni, hvor det er forsvarernes tur til at komme med deres udlægning af sagen.

Flemming Østergaard er sammen med tidligere direktør i Parken Jørgen Glistrup tiltalt for kursmanipulation under særligt skærpende omstændigheder.

Anklagemyndigheden kræver begge idømt mindst to års ubetinget fængsel.

Om strafudmålingen siger Flemming Østergaard:

- Jeg har ingen kommentarer. Jeg har ingen erfaringer med disse ting. Det er første gang, jeg har æren af at være i en ret, siger erhvervsmanden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip