Dortmund forstærker forsvaret med en verdensmester

Matthias Ginter fik ikke et sekund på banen, da det tyske fodboldlandshold vandt VM-titlen i Brasilien, men det har ikke forhindret den unge forsvarer i at score en attraktiv kontrakt i topklubben Borussia Dortmund.

Det er nemlig endelig lykkedes Dortmund at få fingrene i den ombejlede forsvarer, efter at hans klub, Freiburg, har accepteret det, som topklubben kaldte "sidste tilbud".

- For mig er en drengedrøm i dag gået i opfyldelse. Jeg har altid været stor BVB-fan og får nu lov til at bære trøjen for min favoritklub. I Dortmund vil jeg tage det næste skridt i min personlige udvikling, siger Matthias Ginter ifølge Kicker.

Den 20-årige midterforsvarer fik sit store gennembrud i sidste sæson, hvor han spillede samtlige 34 kampe for Freiburg og gjorde det så godt, at han i marts spillede sin første landskamp for Tyskland.

Siden slap han gennem nåleøjet, da VM-truppen skulle udtages, men landstræner Joachim Löw fik altså ikke brug for Ginter på vejen mod den store triumf.

- Matthias er stærk med bolden og fleksibel. Han er et af Tysklands største talenter og derfor i allerhøjeste grad interessant for os, siger Dortmunds sportsdirektør, Michael Zorc.

Ifølge tyske medier har vicemestrene betalt Freiburg 10 millioner euro (75 millioner kroner) for Ginter.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip