Dortmund har fundet Lewandowskis afløser

Colombianeren Adrian Ramos skal fra næste sæson score målene for Borussia Dortmund.

Den tyske klub, som tirsdag røg ud af Champions League trods sejr på 2-0 over Real Madrid, har skrevet en kontrakt over fire år med Adrian Ramos, der lige nu spiller i Hertha Berlin.

Det meddeler klubben onsdag.

- Adrian Ramos er en fantastisk fodboldspiller og en af de bedste målscorere i Tyskland. Hans profil passer perfekt med Borussia Dortmunds, siger klubbens sportsdirektør Michael Zorc.

Adrian Ramos har scoret 32 mål og er noteret for 18 målgivende afleveringer i Bundesligaen i 89 kampe. 16 af målene er scoret i denne sæson, og han er lige nu nummer tre på topscorerlisten i Bundesligaen.

Han skal afløse Robert Lewandowski, som efter sæsonen rejser til rivalerne fra Bayern München. Ramos siger selv i en pressemeddelelse fra hans nuværende klub, at han ønsker at tage sin karriere til et nyt niveau og ønsker at spille Champions League.

Ifølge Dortmunds administrerende direktør Hans-Joachim Watzke har Borussia Dortmund planer om at hente yderligere en angriber, fordi Lewandowski ikke kan erstattes af kun en enkelt spiller.

Borussia Dortmund vandt det tyske mesterskab i 2011 og 2012 og tabte sidste år Champions League-finalen til Bayern München. Holdet ligger nummer to i Bundesligaen, hvor klubben på lørdag møder Bayern München.

/ritzau/

 

Dagens Gossip