Dortmund-helt: Fantastisk følelse at score sejrsmål

Dortmund måtte igennem hele følelsesregistret, inden avancementet i Champions League onsdag var en realitet. Holdet kunne selv afgøre det med en sejr i Marseille, og det blev nødvendigt, da Napoli samtidig sejrede over Arsenal i den anden kamp i gruppen.

Indtil det 86. minut frygtede tyskerne fiasko med stillingen 1-1, men så scorede Kevin Grosskreutz sejrsmålet til 2-1.

- Det var en fantastisk følelse at score sejrsmålet og gå videre som gruppevinder. Det var utroligt at fejre det med vores fans. Vi fortjente at gå videre, siger Kevin Grosskreutz til AFP.

Dortmund kom hurtigt foran, men Marseille udlignede. Efter godt en halv time blev det franske hold reduceret til 10 spillere grundet et rødt kort, og siden var der tale om et massivt tysk pres.

- Vi havde en masse chancer, men forblev tålmodige og fik vores belønning. Jeg kan ikke vente med at komme i omklædningsrummet og suge atmosfæren til mig. Der bliver nok også drukket nogle få øl, siger den tyske målhelt.

Dortmunds træner, Jürgen Klopp, erkendte efterfølgende, at han var nervøs i slutningen.

- Vi gjorde alt rigtigt, men i slutningen gjorde vi alt forkert. Vi fik ikke afsluttet på så mange angreb og missede nogle oplagte chancer. Men det er en fantastisk følelse nu. Der blev sagt nogle hårde ord i pausen, men det betyder intet nu. Det var bare for at skubbe holdet frem.

/ritzau/

 

Dagens Gossip