Dortmund støtter straffet stjerne uden kørekort

Kriseramte Borussia Dortmund tager afstand fra Marco Reus' handling, men fodboldklubben vil ikke foretage sig yderligere i sagen om stjernespilleren, der i adskillige år har kørt bil uden at have taget et kørekort.

- Det er en stor fejltagelse, det, Marco har gjort, siger Dortmunds direktør, Hans-Joachim Watzke, ifølge avisen Die Welts hjemmeside.

- Men det var også en ung mands fejl, som han ikke kunne komme ud af. Han har fået en betydelig straf, som helt klart er passende. Dermed bør det være nok. Vi står i hvert fald bag Marco, siger Dortmund-chefen.

Den 25-årige Marco Reus er ifølge Bild blevet stoppet adskillige gange af politiet uden kørekort i perioden fra efteråret 2011 til foråret 2014.

Han er blevet idømt en bøde på 540.000 euro, hvilket svarer til cirka fire millioner kroner.

Marco Reus, der har haft problemer med skader, hvilket blandt andet kostede ham VM i Brasilien, har aldrig erhvervet sig et kørekort, men han har kørt bil alligevel.

Dortmund-træner Jürgen Klopp håber at få lukket ned for den pinlige sag så hurtigt som muligt på et tidspunkt, hvor traditionsklubben ligger tredjesidst i Bundesligaen.

- Marco har fået en usædvanligt høj straf, han må bøde, og så slår vi også snart en streg over sagen, siger træneren ifølge welt.de.

Jürgen Klopp tror, at Marco Reus er blevet fanget af sin egen løgn, da han fra begyndelsen af sin tid som bilist besluttede at køre uden et kørekort.

- Der er kommet et tidspunkt for Marco, hvor det har været svært for ham at køre i bil hen til køreskolen og sige "jeg vil gerne tage et kørekort". Han har sikkert ikke set en vej ud af det, siger Dortmund-træneren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip