Dortmund storsejrer efter Aubameyang-show

23/10/2014

Borussia Dortmund fortsætter med at imponere i dette års Champions League, efter holdet onsdag aften slog Galatasaray med 4-0.

Tyskerne har ellers fået en rigtig dårlig sæsonstart i den hjemlige liga, men i Europa er historien en helt anden.

Efter onsdagens Champions League-sejr har Dortmund nu maksimumpoint efter de tre første gruppekampe. I opgøret mod Galatasaray var tyskerne også klart bedst.

Efter blot seks minutter slog udeholdet til for første gang. Hjemmeholdets forsvar blev fanget langt fremme i banen ved en tysk omstilling, hvor Shinji Kagawa stak Marco Reus fri i dybden.

Med en flot tværaflevering fandt Reus Pierre-Emerick Aubameyang helt fri foran mål og 1-0 til udeholdet. Men 10 minutter senere skulle situationen blive endnu værre for Galatasaray.

Aubameyang blev dobbelt målscorer efter en stor markeringsfejl i tyrkernes forsvar. Igen stod den hurtige angriber helt fri, og det var en formsag for ham at gøre det til 2-0.

Og tyskernes angriber var ikke færdig med at være farlig endnu. Efter en halv time stod Aubameyang endnu engang helt uden markering foran mål, men denne gang stod stolpen i vejen.

Holdkammeraten Marco Reus ville ikke stå tilbage for holdkammeraten. Fem minutter før pausen sparkede han flot bolden i mål fra distancen, efter at Galatasaray-målmanden var kommet for langt ud af sit mål.

Et flot punktum for en overbevisende tysk første halvleg.

Anden halvleg var mere afdæmpet, men stadig med Dortmund i førersædet og som det mest chanceskabende mandskab.

Otte minutter før tid ville indskiftede Adrian Ramos ikke stå tilbage for holdkammeraterne. Få minutter efter sin indskiftning gjorde han det sikkert til slutresultatet 4-0.

Med sejren har Dortmund maksimumpoint efter tre kampe, og ligger derfor stadig på førstepladsen i gruppe D.

I gruppens anden kamp vandt Arsenal med 2-1 på udebane over Anderlecht, og englænderne ligger dermed fortsat nummer to i gruppen.