Dortmund-træner efter sejr: Perfekt udgangsposition

Skrevet af admin

|

27/11/2013

Dagens topnyheder

Borussia Dortmund ville være røget ud af Champions League tirsdag aften, hvis klubben ikke havde formået at besejre Napoli på hjemmebane.

Efter 3-1-sejren over italienerne står sidste sæsons tabende Champions League-finalister nu med gode muligheder for at gå videre fra gruppe F.

Det kræver en sejr i sidste runde ude over franske Olympique Marseille, der har tabt alle sine fem gruppekampe hidtil.

- Nu har vi den perfekte udgangsposition, det skal vi udnytte, siger Dortmund-træner Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside.

- Med en sejr i den sidste kamp, er vi klar til 1/8-finalerne. Men Marseille har sikkert ikke tænkt sig at forlade Champions League med nul point, siger træneren.

Dortmund og Napoli ligger side om side med ni point for fem kampe, mens Arsenal topper med 12 point efter 2-0-sejren hjemme over Olympique Marseille.

I sidste runde skal Dortmund en tur til Marseille, mens Napoli tager imod Arsenal.

Tre hold kan altså i teorien ende på 12 point, men hvis det sker, vil Dortmund være sikret mindst en andenplads i det indbyrdes regnskab, der i så fald vil afgøre placeringerne i gruppen.

Jürgen Klopp mener, at sejren over Napoli var meget fortjent.

- Det var klart, at denne kamp ville blive spektakulær. Vi havde igen mange målchancer, og vi vandt fuldt fortjent, siger han.

/ritzau/