Douglas' rædselsår: Min søn knuste mit hjerte

admin

425 uger siden

|

20/05/2016

Dagens topnyheder

Et ægteskab på katastrofekurs, en psykisk syg kone, sønnens deroute og en kræftdiagnose har tæret hårdt på Michael Douglas, som med egne ord har gennemlevet sin "mørkeste periode" nogensinde de seneste år.

Det fortæller den 71-årige stjerneskuespiller åbenhjertigt i et tv-interview med Megyn Kelly ifølge avisen Daily Mail.

I sommeren 2010 blev den dobbelte Oscar-vindende "Wall Street"-stjerne diagnosticeret med tungekræft i stadie 4. Diagnosen kom blot få måneder efter, at han måtte se sin ældste søn, Cameron, få en fængselsdom på fem år for besiddelse af heroin.

- Det var hele to ting, som gjorde tingene meget mørke, og det knuste mit hjerte, da han blev fængslet, fortæller Douglas om starten på nedturen, der viste sig at blive dybere og dybere.

Efter tre år i fængsel fik Michael Douglas' søn lagt yderligere fem år oveni sin oprindelige dom, da der blev fundet stoffer i hans celle, hvilket medførte, at han sad isolationsfængslet fra 2012 til 2014.

- Kombinationen af hans dom og min kræftsygdom var forfærdelig, lyder det åbenhjertigt fra filmstjernen.

Mens Douglas kunne se sin søns deroute, begyndte hans ellers så faste fundament også at vakle under ham.

I 2011 meddelte Douglas' kone, skuespillerinden Catherine Zeta Jones, at hun havde søgt behandling for maniodepressivitet og for stress efter Douglas' kræftdiagnose. Noget, som den Oscar-vindende 46-årige walisiske skuespillerinde flere gange efterfølgende har kæmpet mod.

Året efter meddelte parret så, at de skulle skilles efter 12 års ægteskab, men heldigvis fandt de to stjerner melodien igen, inden de nåede statsforvaltningen.

- Vi er kommet videre efter situationen, og jeg elsker stadig min kone mere og mere for hver dag, der går, lyder det fra Douglas, der har børnene Carys og Dylan med den 25 år yngre Catherine Zeta Jones.

/ritzau/FOKUS