DR-darling bliver ny morgenfrisk vært

Louise Wollf skal til at sætte sit ur noget tidligere, end hun ellers har været vant til arbejdsmæssigt.

I løbet af sommeren skifter den 36-årige tv-vært nemlig jobbet på Aftenshowet ud og skal fremover sige "Go' Morgen Danmark" til de omkring 600.000 seere på TV 2s morgenflade.

- En af de vigtigste aktiver, en tv-kanal kan have, er gode værter, og netop derfor er vi også utrolig stolte over og glade for at få Louise Wolff med på holdet. Ikke alene er hun en dygtig journalist og interviewer. Hun har også en sjælden evne til indlevelse og en helt unik måde at møde seerne hjemme i stuerne på, siger TV 2s kanalchef, Lotte Lindegaard, i en pressemeddelelse.

Louise Wolff, der hele to gange har vundet tv-guld-prisen som årets underholdningsvært, glæder sig utrolig meget til de nye, spændende udfordringer, der venter hende, når hun fremover siger "Go' Morgen Danmark" fra Hovedbanegården.

- Der er noget ganske særligt over at være blandt dem, der står op om natten for at forberede en god morgen for alle andre. Og helt grundlæggende synes jeg bare, at "Go' Morgen Danmark" er et supergodt program med en dejlig kombination af samtale, humor og oplysning, som man kan bruge til noget, siger tv-værten i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Folkene bag programmet er vildt dygtige, og det hold ser jeg meget frem til at blive en del af, siger Wolff, der dermed vender tilbage til TV 2, hvor hun tv-værtsdebuterede i 2004 på ungdomsprogrammet "Rundfunk."

Wolff har læst medievidenskab ved Aarhus Universitet og har en diplomuddannelse i journalistik fra Danmarks Journalisthøjskole og Syddansk Universitet.

Hun kom i praktik på P3 og har siden været vært og tilrettelægger på adskillige radioprogrammer, inden hun kom på skærmen, hvor hun har stået i spidsen for nogle af landets største tv-shows som dansk Melodi Grand Prix, "DRs 90-års show" og årskavalkaden "Året, der gik."

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip