DR: Mere taletid til 'Debatten'

Skrevet af Finn Jensen

19/12/2012

Mest læste i dag

Det er tre år og næsten 100 programmer siden, at DR2's 'Debatten' blev relanceret. Men ønsket om at sætte dagsorden er intakt:

- Politikerne har utallige muligheder for at komme til orde, men sjældent får de lejlighed til personligt at møde hinanden, eksperter, meningsdannere og ikke mindst de borgere, der lever med konsekvenserne af deres beslutninger. Det har de hos os, siger programmets vært Clement Kjersgaard.

Det nye, længere 'Debatten' bliver relanceret med en ny, fast varighed på 58 minutter og 30 sekunder og går i luften første gang den 17. januar klokken 20.00.Skal rumme alle sider

- Kravet til en udgave af 'Debatten' er, at den skal rumme alle sider af sagen: Både dem, seerne kender i forvejen og dem, medierne har glemt i farten. Med en hel sendetime får vi ganske enkelt bedre mulighed for løse den opgave, siger Clement Kjersgaard og fortsætter:

- Mange seere har efterlyst bedre plads til de enkelte del-temaer. Og det har længe været redaktionens ønske at imødekomme dette. Ikke for at udvide antallet af gæster, men tværtimod for at give de medvirkende større spillerum, slutter Clement Kjersgaard.