DR-par afslører: Vi er gået fra hinanden

02/05/2023 16:38

Nicolai Busekist

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Parret har afsløret, at de er gået fra hinanden, men at det er sket under 'venskabelige omstændigheder'.

Mest læste i dag

I dag sendes der et hav af datingprogrammer i Danmark, men det er ikke alle, der deltager i disse, der ender med at føle, at det var en succes.

Et af de programmer, der kører for tiden, er DR-programmet 'Vild kærlighed', hvor en gruppe singler, der leder efter den store kærlighed, lader sig matche med hinanden.

Derefter skal de i par sejle ud på tømmerflåder med det formål at udforske, om de kan udvikle romantiske følelser for hinanden, når de befinder sig for sig selv på disse tømmerflåder.

De nuværende deltagere kan glæde sig over, at det faktisk ikke er umuligt, da det er sket før.

Programmet kører på sin anden sæson, og i første sæson viste det sig, at man godt kan finde kærligheden på en tømmerflåde. Her spirede kærligheden nemlig mellem deltagerne Pernille og Andreas, der efter programmet blev kærester.

Desværre har det nu vist sig, at kærligheden mellem de to ikke skulle vare for evigt. Parret er nemlig gået fra hinanden, hvilket Pernille Beider har afsløret over for SE og HØR.

I denne forbindelse gjorde hun det også klart, at det hele er sket under fredelige og venskabelige omstændigheder, og at de derfor ikke er blevet uvenner.

Ligeledes betyder dette også, at der ikke ligger noget dramatisk bag. Derimod er det blot gået op for det nu tidligere par, at de ganske enkelt er for forskellige.

"At det ikke nødvendigvis skulle være for altid, men at vi ville være sammen, så længe vi støttede hinanden, og det gav mening at følges ad samme vej," sagde hun til SE og HØR, og fulgte op med:

"Det gør det ikke længere, og det er okay. Selvom vi selvfølgelig vil savne hinanden og tænke på de gode tider, men nu skal vi forskellige veje."