DR-stjerne falder i staver over Trine Dyrholm

Med fem Bodil-statuetter og lige så mange Robert-priser derhjemme på hylden må Trine Dyrholm betragtes som en af de største skuespillerinder i Danmark.

Men det er ikke bare anmeldere og fans, der smiler imponeret, når den rutinerede skuespillerinde slår sig løs.

Under optagelserne til DR's dramaserie "Arvingerne" har Trine Dyrholm nemlig fået sig endnu en stor fan.

Når hun her dykkede ned i sin rolle som Gro Grønnegaard, kunne skuespilleren Carsten Bjørnlund, der spiller broren Frederik Grønnegaard, nemlig næsten ikke lade være med at gå i stå af bar benovelse over hendes evner.

- Trine Dyrholm er en kæmpe inspirationskilde for mig. Nogle gange kan jeg stå på en optagelse og bare falde i staver over hende, fordi hun brager igennem, siger Carsten Bjørnlund.

Især på et punkt, ser han store evner hos sin kollega.

- Nærvær, nærvær og nærvær. Og så har hun en ild i sig, som er stærk og varm at være i nærheden af, fortæller Carsten Bjørnlund.

Selvom Trine Dyrholm efterhånden må have opfattet, at hun kan noget særligt foran et kamera, er der dog ingen stjernenykker at finde hos den 42-årige skuespillerinde.

- Når man roser hende, er hun vældig beskeden, men det er jo  meget sympatisk, fortæller han.

Carsten Bjørnlund og Trine Dyrholm kan igen ses i rollerne som søskendeparret Frederik og Gro Grønnegaard i "Arvingerne", når anden sæson af den populære sæson har premiere den 1. januar 2015.

Newspaq

 

Dagens Gossip