Drabsmands familie: Smerten forsvinder aldrig

29/07/2014 18:11

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Hafida Bourouhis svigerfamilie er dybt rystet og tynget af sorg over, at hendes 40-årige mand har slået hende ihjel.

I et åbent brev til Hafidas familie skriver drabsmandens forældre og søskende:

- Det allerværst tænkelige er sket. I har mistet jeres Hafida. Vi føler med jer og forstår jeres vrede og sorg. Vi kan slet ikke forestille os, hvilket mareridt I gennemgår.

- Det, der er sket, er helt uforståeligt, dybt tragisk og utilgiveligt.

39-årige Hafida Bourouhi blev dræbt torsdag aften, umiddelbart før hun og hendes børn skulle på ferie i Marokko.

Ved et retsmøde i Retten i Glostrup tirsdag eftermiddag erkendte hendes mand gennem sin advokat, at han havde forvoldt hendes død.

Ifølge mandens forklaring til politiet var parret kommet op at skændes torsdag aften, og på et tidspunkt havde Hafida langet ud efter ham med en lille kniv. Det fik manden, der er tidligere bokser, til at slå hende i gulvet.

Efterfølgende kvalte han sin hustru og skaffede liget af vejen. Manden har forklaret til politiet, at han først forsøgte at kvæle Hafida med de bare næver, og derefter brugte han en ledning.

Derefter skjulte han liget, som først blev fundet tirsdag morgen.

- Vi har haft nogle forfærdelige dage med uvished, angst og dyb smerte. Vi skal nu leve med, at vores søn og bror har taget et liv og ødelagt sit eget. Og to vidunderlige børn har mistet deres forældre.

- Smerten forsvinder aldrig, afslutter mandens forældre og søskende deres åbne brev til Hafidas familie.

Mandens bror siger til Ritzau, at familien ikke har yderligere kommentarer til sagen, og at den beder pressen og andre om at respektere familiens ønske om at være i fred.

/ritzau/