Drabsoffer på Lolland: Ingen ved, hvad morgendagen bringer

Skrevet af Michael Lauritsen

06/02/2013

Dagens topnyheder

40-årige Mette Bønnelykke Herholdt, hvis lig i aftes blev fundet i et køleskab på en adresse i Dannemare på Lolland, var en kvinde, der forsøgte at få det bedste ud af tilværelsen.

- Lev livet for ingen ved, hvad morgendagen bringer!!!!

Sådan skriver hun blandt andet på sin Facebookprofil.

- Tag aldrig noget for givet. Pas på dem, der står dig nærmest , for dagen i morgen kommer måske aldrig, skriver hun videre.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi kunne i aftes anholde Mette Bønnelykke Herholdts tidligere samlever. En 44-årig mand. Han er sigtet for drab, men nægter sig skyldig. Forud for anholdelsen og fundet af liget havde ingen hørt fra den dræbte i mere end to år.

Meget tyder på, at den dræbte havde et meget begrænset netværk. På Facebook har hun blot otte "venner", og der skulle gå to år fra hendes sidste livstegn, til politiet udsendte en efterlysningen.

- Det er jo de færreste mennesker, der ikke er savnet af nogen i så lange perioder, så det har været en noget aparte sag, fortæller Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til Ritzau.

Ifølge politiet har den tidligere samlever forklaret, at Mette Bønnelykke Herholdt døde en naturlig død tilbage i december 2010. Han erkender, at han herefter skaffede liget af vejen.

 

Manden fremstilles i grundlovsforhør bag lukkede døre. Liget obduceres i dag, men politiet kan ikke sige noget om, hvornår det er klar til at melde noget ud.