Drabssigtet i Karin-sagen levede et dobbeltliv

45-årige Karin Barfod blev i fredags fundet dræbt i Værløse efter at have været forsvundet siden tirsdag. Allerede torsdag blev en 44-årig mand fra Roskilde anholdt varetægtsfængslet i fire uger i sagen.

Manden, AA, er lastbilchauffør, gift og har fire børn. Men noget tyder på, at han har levet et dobbeltliv. Det skriver bt.dk.

Politiet mener nemlig, at AA havde en hemmelig affære med Karin Barfod, der formodes at være blevet kvalt i hans campingvogn.

Kort forinden var han blevet meldt til politiet for at lænse sin demente svigerfars bankkonto.

Læs også: Her blev Karin dræbt

- Jeg anmeldte ham 1. oktober, fordi der kun stod 2.170 kroner tilbage på kontoen, mens der i maj 2011 stod 377.000 kroner. Det var lykkedes ham at hæve de mange penge med svigerfaderens hævekort nede i Danske Bank i Ballerup. Hævekortet havde han fået udleveret oppe på plejehjemmet, siger den person, der meldte sagen til politiet, til bt.dk. Personen ønsker ikke at få sit navn frem.

Den sag og mistanken om, at han har slået Karin Barfod ihjel, har chokeret familien.

Læs også: Bekræftet: Forsvundne Karin er blevet dræbt

- Han har jo levet et dobbeltliv. Ingen af os kendte til, at han så den her kvinde. Så hans kone er fuldstændig i chok. Det er jo hele hendes liv, der er brudt sammen. Men det mest tragiske er selvfølgelig, at han slog hende Karin ihjel, siger et anonymt familiemedlem.

Karin Barfod blev sidst set i live tirsdag i sidste uge, da hun besøgte en veninde. Onsdag mødte hun ikke op på arbejde, og torsdag hentede hun ikke sin ni-årige datter i sfo som aftalt. Det fik hendes eksmand og veninde til at melde hende savnet torsdag. Samme aften blev den 44-årige AA anholdt for drabet, selvom Karin Barfods lig endnu ikke var fundet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip