Dræbende muskelhunde har aldrig været aggressive før

Skrevet af Michael Lauritsen

27/03/2013

Mest læste i dag

Det er fortsat et mysterium, hvorfor fire muskelhunde tirsdag gik løs på og dræbte den 14-årige Jade Lomas-Anderson i et hus nær Manchester.

Det skriver Sky News.

Den 14-årige var på besøg i huset, og i et øjeblik, hvor hun var alene med hundene, gik de angiveligt amok og bed hende ihjel.

Men det er, ifølge politiet i Manchester, formentlig første gang, der har været problemer med de fem hunde.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Vi har ikke tidligere hørt om farlige episoder med hundene fra det hus. Der har ikke været nogle episoder, siger politikommisær Mark Kenny.

Betjente har nu afhørt ejeren, ejerens familie og naboerne. Mark Kenny fastholder, at det mest sandsynlige scenarie er, at Jade Lomas-Anderson blev angrebet og dræbt af de fire hunde. Men politiet holder alle muligheder åbne, indtil alle undersøgelser er overstået.

En af teorierne bag den tragiske episode er, at Jade Lomas-Anderson var gået ud i køkkenet for at spise en tærte, hun tidligere på dagen have købt. Da en af hundene ville have fat i tærten, forsøgte hun at afværge. Det udfald fik hunden til at se rødt, bide hende i halsen og trække hende ned på gulvet. Herefter fulgte de andre hunde trop og bed den hjælpeløse pige ihjel.

Politiet skød og dræbte de fire hunde. En femte hund blev beslaglagt.

Onsdag er der blevet tændt lys og lagt blomster for Jade Lomas-Anderson. Og mindesiden på Facebook har allerede over 12.000 medlemmer.