Drama på Borgen: ‘Mette bør trække sig nu’

Det er ikke kun Mogens Jensen, der skal forlade ministerposten. Blå blok mener nemlig også, at statsminister Mette Frederiksen bør forlade sit embede.

Onsdag den 18. november blev dagen hvor Mogens Jensen måtte pakke sit pæne tøj og gå. Fødevareministeren kunne ikke ‘overleve’ mink-fadæsen, og derfor valgte han ifølge sig selv at tage beslutningen om at forlade ministerposten.

Det er dog ikke nok, at Mogens Jensen forlader posten som minister, for hvis man spørger de blå partier, så er den største synder statsminister Mette Frederiksen. 

Læs også

LIGE NU: Fødevareminister Mogens Jensen går af

Hos Venstre går de sågar så langt, at man mener, at Mette Frederiksen bør gå samme vej som sin fødevareminister.

“Jeg vil have, at statsministeren gør det samme. Jeg vil have, at statsministeren erkender, at når hun begår en fejl, så er det hendes ansvar i stedet for at sparke nedad og ofre en fødevareminister på det,” lyder det fra Jakob Ellemann-Jensen ifølge TV2.

En undersøgelse af skandalen er stadig nødvendig

Det er dog ikke kun Venstres partiformand, der mener, at Mette Frederiksen bør tage konsekvenser af mink-handlingen. Også hos Dansk Folkeparti vil Kristian Thulesen Dahl have, at Mette Frederiksen tager ansvar-

“Mogens Jensen trækker sig. En logisk beslutning! Men Mogens Jensen skal ikke tage hele skraldet for en beslutning, der reelt er truffet i statsministeriet. Så Mette Frederiksen må tage sit ansvar! En undersøgelseskommission af denne skandale er stadig nødvendig!” lyder det fra partiformanden på sin Twitter-profil.

Er du enig i, at Mette Frederiksen bør gå af som statsminister efter mink-fadæsen, eller er ‘krisen’ ikke stor nok?

Læs også

Derfor brød Irina ud i gråd

 

 

Dagens Gossip