Dramatik: 33-årig fynsk mand blev anholdt for spirituskørsel på traktor

 

En 33-årig mand fra Glamsbjerg-egnen på Fyn bliver muligvis fremstillet i grundlovsforhør i dag.

 

Fyns Politi fik i går ved 17-tiden et tip om, at manden i spirituspåvirket tilstand kørte rundt i en traktor omkring Glamsbjerg.

 

En politipatrulje kom til stedet, men da politiet gjorde tegn til at manden skulle standse, viste det sig hurtigt, at det ville han ikke. Han fortsatte i stedet sin noget usikre kørsel ind i et skovområde vest for Glamsbjerg, hvor det i første omgang lykkedes manden at slippe væk fra politiet. Patruljevognen kørte nemlig fast.

 

Ordensmagten kendte dog mandens identitet og det dukkede senere op på mandens adresse. Her blev politiet angrebet af tre hunde – en rottweiler, en labrador og en schäferhund. Betjentene trak deres tjenestepistol og den ene betjent affyrede to skud mod de to forreste hunde. De blev ramt og flygtede fra stedet.

 

En dyrlæge blev tilkaldt og den ene af hundene blev aflivet, mens en anden hund blev opereret, oplyser Fyns Politi til dagens.dk.

 

Den 33-årige mand blev i mellemtiden anholdt. Desuden blev bopælen ransaget, hvor politiet fandt en del fyrværkeri. Han vil nu blive sigtet  for diverse overtrædelser af færdselsloven, vold mod tjenestemand og overtrædelse af fyrværkerilovgivningen.

 

Manden er kendt af Fyns Politi. I august blev han sigtet for vold mod tjenestemand, hvor han forsøgte at vædre en patruljevogn med sin traktor, ligesom han efterfølgende truede med at slå politifolkene ihjel.

 

Politiet overvejer i løbet af dagen om den 33-årige mand skal fremstilles i grundlovsforhør.

 

Foto: Dreamstime.com (Arkivfoto).

 

 

 

Dagens Gossip