Dramatik i Zoo: Baby-Ruth blev jogget på af mor og far

22/05/2013 11:48

Christian Ribergaard

Nyheder

Mest læste i dag

Kamelparret Bent og Bodil fra ZOOPARK i Næstved skulle være forældre. Det blev de også, men da lille Ruth kom til verden, vidste Bodil simpelthen ikke hvad hun skulle gøre.

Dyrepasserne prøvede at få Bodil til at lade sin unge dige, men hun var slet ikke med på konceptet ”at blive mor”. Hun kom i forvirringen til at træde på sin nye unge.

Ifølge indehaveren af ZOOPARK, Spoocky Sébastian Lambert, er det slet ikke unormalt for førstegangsfødende ikke at vide hvordan man bliver forældre. 

Det endte med, at Ruth blev samlet op af sine dyrepassere for at blive falsket op. Det var meget vigtigt, at hun hurtigt fik råmælk, som er rigt på vitaminer og som styrker immunforsvarret.

Råmælken blev skaffet på en nærliggende mælkegård, hvor indehaveren, som også hedder Ruth, gladeligt trådte til med råmælk.

 

Hvis du ser en forbindelse, så er du ikke helt galt på den. ZOOPARk var så taknemmelige, at de endte med at opkalde den lille ny kamelunge efter Ruth.

Ruth, altså kamelen, blev født 10. maj og er i dag en frejdig lille kamel, som løber rundt sammen med dyrepasserne i zooparken.