Dreng antastede hendes datter i skolen, men morens svar... Hun er fantastisk

Det her er historien om en mor, som virkelig står bag sit barn. Historien er ikke bekræftet, men er en godt eksempel på, hvordan man kan tackle problemerne i skolen.

Nedenfor er morens beretning, som vi har oversat til dansk.

 

Jeg er sundhedsplejerske på akutmodtagelsen på en skadestue. Vi må ikke have telefoner på os, så alle private opkald går gennem receptionen.

Det hele begyndte med, at jeg fik et opkald fra en lærer på min datters skole.

- Vi vil gerne have, at du kommer herned. Der er sket noget med din datter,-

Læs også: Hund og hans handicappede, bedste ven vinder juridisk kamp om at gå i skole sammen

- Er hun syg eller kommet til skade? Kan det vente til min vagt slutter om to timer?-

- Din datter har slået en anden elev. Vi har forsøgt at kontakte dig i 45 minutter. Det er meget alvorligt, så vi ser gerne, at du kommer herned,-

Jeg iler ned til skolen, og kommer ind på rektors kontor. Der sidder min datter, hendes klasselærer, en mandlig lærer, rektoren og en dreng med blodnæse og rødt ansigt. Drengens forældre er der også.

- Dejligt, at du endelig kunne komme,- siger rektoren.

Læs også: Bedstemor raser, efter hun ser fotos af, hvordan skole straffer hendes barnebarn

- Ja, det kan være lidt hektisk på en skadestue. Jeg har brugt den sidste time på at sy 40 sting på en 7-årig pige, som var blevet slået med en metalgenstand af sin mor. Bagefter måtte jeg snakke med politiet om det. Beklager, at du måtte vente,-

Rektoren anstrenger sig for ikke at se flov ud. Så fortæller han, hvad der er sket.

Drengen har forsøgt at åbne min datter bh, så hun slog ham i ansigtet to gange. Mærkeligt nok, så virkede alle vrede på min datter i stedet for drengen.

- Så nu vil du vide, om jeg vil anmelde ham for sexchikane af min datter? Og rejse tiltale mod skolen fordi han angreb hende?- siger jeg.

Læs også: Skole ignorerede gentagne klager om, at en autistisk dreng blev mobbet, indtil det var for sent

Alle i lokalet bliver først hele stille, og så begynder de at tale i munden på hinanden.

- Jeg tror ikke, at det er så slemt…- begynder læreren.

- Vi behøver ikke at overreagere…- siger klasselæreren.

- Jeg tror, at du misser pointen her…- siger rektoren.

Drengens mor begynder at græde. Jeg vender mig mod min datter og spørger hende, hvad der rent faktisk er sket.

- Han blev ved med at røre ved min bh, og prøvede på at åbne den. Jeg bad ham stoppe, men han fortsatte. Jeg sagde det til læreren, men han bad mig bare ignorere drengen. Men det han stoppede ikke. Til sidst slog jeg ham. Så stoppede han,-

- Så du lod ham gøre det? Hvorfor stoppede du ham ikke? Skal jeg komme hen og begynde at røre dig mellem benene?- spørger jeg forarget læreren.

Læs også: Mor anholdt: Sendte forslået datter i skole med ydmygende bluse

- Hva’? Nej!- siger han.

- Betyder det, at du synes, det er forkert? Hvorfor ikke trække klasselærerens bh af nu? Lad os se, hvor sjovt hun synes, det er. Eller drengens mors bh? Eller min? Tror du, at det er okay, bare fordi de er børn?

- Med al respekt, så slog din datter en anden elev,- siger rektoren.

- Nej, hun forsvarede sig mod sexchikane fra en anden elev. Prøv lige at se på dem. Han er 180 cm høj og vejer 75 kg. Hun er 150 cm og vejer 40 kg. Han er højere end hende og næsten dobbelt så tung. Hvorfor skal hun finde sig i det? Du ville aldrig tillade, at han gjorde det mod en lærer eller en ansat, så hvorfor tillade det mod en 15-årig pige? Jeg forstår det ikke. Jeg indberetter det her til myndighederne, og dig (vender mig mod drengen), hvis du kommer nær min datter igen, så får jeg dig arresteret for sexchikane. Forstår du det?

Læs også: 10-årige Esther har aldrig gået i skole - nu er hun optaget på universitetet

Jeg blev så tosset, at jeg tog min datters ting og forlod kontoret. Jeg meldte det til myndighederne. Jeg blev lovet, at hændelsen vil blive undersøgt. Jeg meldte det også til Skoleforvaltningen, som var lige så forargede som jeg, og forsikrede mig, at de ville kontakte skolen. Min datter skiftede klasse. Væk fra læreren og eleven.

 

Dagens Gossip