Drømmemålskytte ærgrer sig efter AGF-kamp

Når man hiver et point i land på et drømmemål i sidste sekund, vil man normalt være tilfreds med uafgjort. Særligt, hvis har været bagud med to mål kort før tid.

Men spillere og trænere fra AGF jublede ikke, da de mødte pressen efter det flotte comeback.

Forsvarsklippen Jens Jønsson var manden bag drømmemålet til 3-3 på et drømmehug fra 30 meter i de døende sekunder, og aarhusianerne jublede selvsagt over scoringen i momentet.

- Det var selvfølgelig fantastisk at score sådan et mål. Men jeg synes, vi skulle vinde kampen. Vi sad på dem i første halvleg, siger Jens Jønsson.

Og AGF sad ganske rigtigt på gæsterne i hele første halvleg, men da Silkeborg fik et mål efter et dumt straffespark for hånd på bolden lige inden pausen, faldt AGF i niveau. Mens Silkeborg omvendt kom ud til anden halvleg som et nyt hold.

- Desværre tog udligningen noget fra os. Det burde den ikke, men det gjorde den, indrømmer Jens Jønsson.

Hans træner, Peter Sørensen, opsummerer kampen, der skiftede karakter flere gange undervejs.

- Efter en halv time skulle vi vinde, men med fem minutter tilbage var vi bagud med to. Så det er en blandet fornemmelse. Men når beruselsen over Jens Jønssons sene mål er væk, vil jeg nok være ærgerlig over resultatet. Vi tabte to point i dag, siger Peter Sørensen.

Han mener, at holdet mistede meget, da en af de bærende kræfter, Stephan Petersen, gik ud med en skade efter en halv time.

- Det tager et aspekt ud af vores spil, siger han og henviser til de gode opløb, som den offensive spiller havde, mens træneren selv hang med skuffen.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip