Drømmen lever for København-kvinder efter sejr i Odense

Sejren på udebane over HC Odense tirsdag aften var en lettelse for København Håndbolds cheftræner, Reidar Møistad.

København Håndbold vandt overraskende 29-23 og har nu 12 point efter 14 kampe i den bedste kvindelige håndboldrække.

Det rækker til en placering som nummer ni, kun to point fra Randers HK på sjettepladsen. Randers har dog spillet en kamp færre. Det er kun holdene i top-seks, som kommer med i slutspillet.

- Drømmen lever. Så simpelt kan det siges, siger Reidar Møistad til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Det var en helt fantastisk start på anden halvleg, hvor vi i de første 11 minutter sikrede os en 9-1 føring, som dannede grundlag for en komfortabel føring og en meget vigtig sejr på 29-23.

Han sender roser videre til holdet, hvor især Louise Svalastog Spellerberg, Mia Rej og Pernille Holmsgaard imponerede med tilsammen 18 mål.

- Pigerne leverede på alle parametre. Alle. Vi fremstår igen som et stærkt hold, hvor mange spillere byder ind og leverer på et rigtigt højt niveau, specielt i anden halvleg.

- Nu handler alt om at nulstille og rette fokus mod næste kamp. Det er en ny finale, forklarer han og glæder sig over, at der er flere dage at forberede holdet i.

- 10 dage mellem kampene skal benyttes korrekt, så vi kan restituere, træne og være maksimalt forberedte til kampen mod Sønderjyske.

- Og jeg glæder mig som en gal til at gense vores publikum, som jeg må sige, var toneangivende i Odense, siger København-træneren.

Den næste kamp mod Sønderjyske spilles 29. januar i Frederiksberg Hallen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip