Drømmetræf sender Manchester United videre i FA Cuppen

04/01/2015

En fantastisk scoring af Ander Herrera var søndag nok til at sætte Manchester United i gang og senere videre fra tredje runde i FA Cuppen.

Storholdet sejrede efter lidt besvær 2-0 ude over Yeovil, der er bundhold i den tredjebedste engelske fodboldrække.

Efter 64 minutter drejede den spanske midtbanespiller rundt uden for straffesparksfeltet og sendte United i spidsen med et dykkende skud.

Det skete med blandt andre den tidligere United-storspiller Bobby Charlton og klubbens mangeårige manager Alex Ferguson som vidner på tribunerne.

Ander Herrera spillede sin første kamp for Manchester United i knapt en måned, efter at han havde siddet ude med en skade.

Den 25-årige spanier, der kom til klubben sidste sommer fra Athletic Bilbao, har siden mest været i vælten, fordi han er blevet nævnt i en sag om mulig matchfixing i spansk fodbold.

Yeovil leverede en flot første halvleg, hvor holdet konstant pressede Manchester United-spillerne.

Det stjernebesatte mandskab formåede ikke at skabe store chancer i de første 45 minutter.

Det billede ændrede sig noget i anden halvleg, hvor trætheden forståeligt nok satte ind hos underhundene, mens Manchester United kunne profitere af en stjernebesat bænk.

Efter pausen kom blandt andre Juan Mata og Angel Di Maria på banen, og sidstnævnte scorede kampens sidste mål til allersidst efter et kontraangreb.