Drop de bløde pakker: Mænd vil have hårde pakker

I otte år har prissammenligningsportalen Pricerunner.dk opgjort danskernes højeste julegaveønsker, og tendensen er slående – danske mænd vil undgå bløde pakker. Det tager landets største onlineforhandler af mobiltilbehør, MyTrendyPhone.dk, konsekvensen af og giver dig her seks gode bud på julegaven til din mand, teenager eller oldefar.

Gavebuddene er inddelt i tre priskategorier, så alle kan være med uanset budgettets størrelse. Se billeder af ideerne nederst på siden.

0 – 199 kroner:
Den uundværlige klassiker
Transportabelt Bluetooth Bilmonteringssæt. Pris: 161,00 kroner hos MyTrendyPhone.dk
Fanger politiet dig bag rattet med en telefon i hånden, koster det 1.500 kroner. For en tiendedel af prisen kan du undgå sådan en ubehagelig overraskelse med et håndfrit bluetoothsæt i bilen. Tal med begge hænder på rattet, og hold styr på trafikken.

Et ekstra skud energi
iHave Boss Power Bank. Pris: 186,00 kroner hos MyTrendyPhone.dk
Moderne smartphones sluger batterikapacitet i et voldsomt tempo. Med dette eksterne batteri i lækkert gulddesign har du op til fem gange så meget strøm som på din telefons batteri. Ideelt til udenlandsrejser eller længere jagt- og fisketure.

200 – 399 kroner:
Oplader uden ledninger
Qi WPC-400. Pris: 219,00 kroner hos MyTrendyPhone.dk
Helt uden brug af kabler kan du med et svuptag oplade din telefon på en magnetisk plade med denne tjekkede, halvkugleformede Qi-oplader. Hvis din telefon ikke har en indbygget trådløs oplader, skal du dog tilkøbe en Qi-receiver.

En spillende vase
House Bluetooth Speaker M200. Pris: 399,00 kroner hos MyTrendyPhone.dk
Denne trådløse bluetoothhøjtaler er samtidig en elegant designet vase til for eksempel en buket blomster. Højtaleren fylder rummet med lyd og lys. Den lille humørspreder er udstyret med mange LED-dioder i en grøn farve, der liver op i et hvert hjem.

400+ kroner
Fra tablet til bærbar
Belkin Ultimate Keyboard Case for iPad. Pris: 709,00 kroner hos MyTrendyPhone.dk
Med dette stilfulde og beskyttende aluminiumscover til din iPad har du samtidig et fuldstændigt tastatur med god plads til fingrene, så du kan skrive hurtigere. Med en enkelt bevægelse klapper skærmen op, og din iPad er konverteret til en bærbar.

Springerdrone på hjul
Parrot Minidrones Jumping Sumo. Pris: 1.219,00 kroner hos MyTrendyPhone.dk
Jumping Sumo er en lille drone på to hjul, som du kan styre med din smartphone. Den er gyrostabiliseret og med et indbygget katapultagtigt hoppesystem, der gør den i stand til at springe 80 cm. Med et kamera i fronten kan du på din skærm se, hvad dronen ser, og du kan derfor lade det lille monster køre frit uden for din synsvinkel.

Skrevet af MyTrendyPhone.dk

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip