Drop vennerne og hyr en orangutang: Sådan bliver du klar til at få børn

Du kan være nok så forberedt på den lille ny: Vuggen er købt, børnesædet installeret i bilen og alle skarpe kanter fjernet fra hjemmet. Og alligevel er de færreste forberedte på, hvor stor en omvæltning det faktisk er at få børn.

Hvis du vil gøre en indsats for at være endnu bedre beredt, så følg denne humoristiske guide, som Bunmi Laditan har delt på Huffington Post:

Hyr en til at skygge dig

Personen må ikke være end ti centimeter fra dig, og vedkommende skal have udbetalt bonus, hvis han kan få dig til at vælte, mens du bevæger dig rundt i dit hjem.

Hyr en, du er tryg ved, da vedkommende er til stede, når du er på toilet og efterfølgende inspicerer dine efterladenskaber.

Læs også: Disse ting gør en kvinde til mor

Drop venner uden børn

Ring til de af dine venner, der ikke har børn. Sig, at det har været hyggeligt at kende dem, men nu er det slut. Men I kan ses på Facebook

Lej orangutanger

Øv dig i sikker forældrekørsel ved at låne de tre mest livlige orangutanger i en zoologisk have, sæt dem i børnesæder i biler og kør. Forsøg at holde dine øjne på vejen.

Lav mad

Lav et lækkert måltid mad. Smid det op ad væggen. Gør rent.

Få styr på nattesøvnen

Når du får børn, er det slut med otte timers uafbrudt søvn. Fin den mest irriterende ringetone til din telefon, og bed en ven om at ringe til dig to-tre gange på vilkårlige tidspunkter mellem midnat og klokken fem om morgenen. Hver nat. I månedsvis.

Læs også: Ikke af de grunde du tror: Derfor bliver du afvist af dine venner, når de bliver forældre

Bekymr dig

En stor del af det at være forældre er konstant bekymring.  Få et fly til at flyve henover et topsikret fængsel med et kæmpebanner med dit navn, adresse, personnummer og blodtype for at smage på lidt af den bekymring.

Se børne-tv

Udsæt dig selv for flere timers højlydt børne-tv dagligt. Hvis du begynder at høre underlige lyde i dit hoved, er det bare din hjerne, der smelter.

Få ny seng

Du får muligvis et barn, der sover bedst i samme seng som dig. Forbered dig på ved at købe en seng, der er mindre end halvt så stor som din nuværende. Hvis du vil spare penge, kan du istedet lægge dig til at sove i dit badekar. Sov godt!

Forvandl din bil

For at få en vaskeægte forældre-bil skal du blot bruge: 18 sokekr uden makker, seks rene bleer, to sammenrullede tisse-bleer (find dem i en offentlig skraldespand), seks kopper assorterede krummer, en deciliter marmelade eller lignende klistret materiale, 18 stykker ødelagt legetøj, to håndfulde konfetti, to tomme juicebrikker og skiftetøj nok til 10 børn.

Besøg genbrugsbutikken

I din lokale genbrugsbutik skal du købe 10 affaldssække fyldt med tøj. Spred tøjet ud over dit stuegulv. Hent orangutangerne. Og begynd at lægge tøjet sammen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Dagens Gossip